Μητροπολίτης Κιέβου Ονούφριος : «Καλώ τους ηγέτες να αποτρέψουν νέο πόλεμο»


Φωτογραφία: news.church.ua

Μετά την όξυνση της στρατιωτικής κλιμάκωσης στο Ντονμπάς, ο Προκαθήμενος της κανονικής εκκλησίας της Ουκρανίας ζήτησε να ενταθούν οι προσευχές για ειρήνη στην Ουκρανία. 

Σε σχέση με την όξυνση της στρατιωτικής κλιμάκωσης στην Ανατολική Ουκρανία, ο  Προκαθήμενος της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας, Μακαριώτατος Μητροπολίτης Ονούφριος έκανε  έκκληση στους πιστούς του κράτους μας να εντείνουν τις προσευχές τους για ειρήνη στη χώρα. Αυτό αναφέρει το Τμήμα Ενημέρωσης και Εκπαίδευσης του UOC .

«Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας υποστήριζε και συνεχίζει να υποστηρίζει σταθερά την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας και καλεί τους πιστούς της να προσευχηθούν για ειρήνη στο ουκρανικό μας κράτος και σε όλο τον κόσμο», τόνισε ο Προκαθήμενος.

«Καλώ τους ηγέτες των κρατών και όλους από τους οποίους εξαρτάται να αποτρέψουν έναν νέο πόλεμο. Ο πόλεμος είναι βαριά αμαρτία ενώπιον του Θεού!». - είπε ο Μητροπολίτης Ονούφριος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η μοναξιά του Χριστού κατά την Εβδομάδα των παθών – Μητρ. Αντωνίου (Bloom) του Σουρόζ.

Σήμερα ο Χριστός εισέρχεται στο μονοπάτι της οδύνης Του αλλά και της φοβερής εκείνης μοναξιάς που θα τον περιβάλλει καθ’ όλη την...