Αργολίδος : Υπάρχουν έγγραφες καταγγελίες, το θέμα έχει μεταφερθεί στην Ιερά Σύνοδο




Ενα βήμα πιο πέρα προχώρησε σήμερα ο μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος κάνοντας λόγο για έγγραφες καταγγελίες που έχει πλέον στα χέρια του για τον ναό των Αγίων Ισιδώρων.

Ο κ. Νεκτάριος μιλώντας στον Alpha ανέφερε πως έχω πάρα πολλές καταγγελίες ανθρώπων οι οποίοι άκουσαν τον εφημέριο των Αγίων Ισιδώρων και η κατάστασή τους επιδεινώθηκε. «Αυτές τις ημέρες έχω δεχτεί πάρα πολλά τηλέφωνα και email από άγνωστους ανθρώπους οι οποίοι μιλούν για τα αντίθετα», διευκρίνισε για να τονίσει πως,  «με πήραν άνθρωποι από την Αμερική, από την Ευρώπη και έχω και τα ονόματά τους. Με πήραν από την Θεσσαλονίκη και μου λένε ότι είχαμε άρρωστο παιδί σταματήσαμε τη θεραπεία στο νοσοκομείο και κατεβήκαμε στους Αγίους Ισιδώρους και το παιδί πέθανε επειδή επιδεινώθηκε η κατάστασή του».

Ο  μητροπολίτης Αργολίδος υπογράμμισε μάλιστα πως η υπόθεση αυτή δεν είναι μόνο δική του άποψη. «Πολλοί ιεράρχες ακόμη αλλά και πολλοί άνθρωποι μιλούν για μία απαράδεκτη κατάσταση», αποκαλύπτοντας στη συνέχεια πως, «το θέμα έχει μεταφερθεί στην Ιερά Σύνοδο, έχει κουβεντιαστεί και κάποια στιγμή θα ανοίξουν τα χαρτιά για το συγκεκριμένο ζήτημα».

Ο ιεράρχης ωστόσο έκλεισε λέγοντας πως, «δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό το πράγμα που γίνεται και δεν με αναπαύει», ενώ καταλήγοντας προέτρεψε τους πιστούς, «να ρωτήσουν το παρελθόν του π. Δημητρίου στα Χανιά και στην Πάρο».



Δείτε Βίντεο:


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναστάσιμη χαρά από τον τάφο του Κυπριανού! - Συνέντευξη με τον π.Χριστόδουλο | Νεολαία ΝΙΚΗΣ

Αναστάσιμη χαρά από τον τάφο του Κυπριανού! - Συνέντευξη με τον π. Χριστόδουλο | Νεολαία ΝΙΚΗΣ Περιγραφή: Νεολαία ακούει; Πάμε να επενδύσουμ...