Οι αρχές στην Ουκρανία ξεκίνησαν πόλεμο εναντίον του Θεού - Θα υπερασπιστούμε την Λαύρα του Κιέβου


Ο Μητροπολίτης Μπάνχεν Λόνγκιν δήλωσε κατά τη διάρκεια του κηρύγματος του ότι οι αρχές στην Ουκρανία ξεκίνησαν πόλεμο εναντίον του Θεού και της Εκκλησίας Του. 

Ο Μητροπολίτης τόνισε ότι «δεν διώχνουν μοναχούς από τη Λαύρα, διώχνουν τον Θεό από την Ουκρανία! Κι Αλλά οι απόγονοι των κομμουνιστών δεν θα καταφέρουν να καταστρέψουν τον μοναχισμό και να εκδιώξουν τον κλήρο από την ίδια την καρδιά της Ορθοδοξίας».

«Οι μοναχοί είναι ό,τι πολυτιμότερο έχει το κράτος μας. Αυτά είναι τα παιδιά του Θεού, που άφησαν τα πάντα για χάρη του Κυρίου Θεού και πήγαν στα μοναστήρια για να υπηρετήσουν τον Θεό και να προσεύχονται μέρα και νύχτα για εμάς τους αμαρτωλούς», εξήγησε ο ηγούμενος της Μονής Banchen.

«Πρέπει να πάμε στη Λαύρα Pechersk και να την υπερασπιστούμε! Αυτό είναι το ιερό μας! Οι πρόγονοί μας την έχτισαν», τόνισε ο εφημέριος της επισκοπής Chernivtsi-Bukovina του UOC.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναστάσιμη χαρά από τον τάφο του Κυπριανού! - Συνέντευξη με τον π.Χριστόδουλο | Νεολαία ΝΙΚΗΣ

Αναστάσιμη χαρά από τον τάφο του Κυπριανού! - Συνέντευξη με τον π. Χριστόδουλο | Νεολαία ΝΙΚΗΣ Περιγραφή: Νεολαία ακούει; Πάμε να επενδύσουμ...