Η συνέντευξης του Δημήτρη Νατσιού στον Ευαγγελάτο που προσπάθησε να τον «στριμώξει»

 

Ομολογία πίστεως από τον Θεολόγο δάσκαλο και πρόεδρο του κόμματος ΝΙΚΗ - Δημήτρη Νατσιού

Μέσα στις εκλογικές εκπλήξεις της κάλπης της 21ης Μαΐου, ήταν αναμφίβολα το κόμμα ΝΙΚΗ, όπου πρόεδρος είναι ο Δημήτρης Νάτσιος.

Ιδρύθηκε το 2019 στη Θεσσαλονίκη και πήρε το υψηλότερο ποσοστό του στην Πιερία με 7,46%, στην Πέλλα 6,13%, στη Β’ Θεσσαλονίκης 5,62%, στη Χαλκιδική 5,38%, στη Δράμα 5,33% και στο Κιλκίς 5,27%.

Η ΝΙΚΗ στην προεκλογική περίοδο, μιλούσε για προσπάθειες κατάργησεις της συμφωνίας των Πρεσπών. Τάχθηκε κατά των αμβλώσεων και μίλησε για επιπλέον μέτρα στήριξης πολύτεκνων οικογενειών.

«Είμαστε από τις ευχάριστες εκπλήξεις. Στις νέες εκλογές, πιστεύω θα διάβουμε το κατώφλι της Βουλής. Είμαστε πεπεισμένοι ότι στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ‘Νίκη’ θα γιορτάσει τα νικητήριά της.

Όσοι μας ψήφισαν το έκαναν συνειδήτα. Δεν είμαστε ούτε Δεξιά, ούτε Αριστερά, ούτε κέντρο. Είμαστε τα παιδιά της πονεμένης ρωμιοσύνης. Είμαστε πιστοί άνθρωποι στην αγία μας εκκλησία μας.
 Κάποιοι σας συνδέουν με την ακροδεξιά τον ρωτάει ο δημοσιογράφος και απαντάει ο δάσκαλος : 
Έχει ταυτιστεί η φιλοπατρία και ο σεβασμός στην ορθόδοξη εκκλησία με λέξεις όπως ακροδεξιά. Βασικό στοιχείο της ταυτότητά μας είναι να ενώσει όλους τους Έλληνες»

Σε σχετική ερώτηση για τον γάμο και τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων απάντησε : Εμείς αναγνωρίζουμε τον γάμο που ευλογεί η εκκλησία μας, μεταξύ γυναίκας και άντρα. Σέβομαι τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά όμως δεν θα σεβαστώ ανθρώπους που κάνουν παρέλαση και βάζουν μπροστά στα γεννητικά τους όργανα την εικόνα του Αγίου Νικολάου, αυτό κατά το Σύνταγμα είναι προσβολή των Ιερών και της ορθοδόξου πίστεως μας.

Στο τέλος είπε ότι ούτε λόγος δεν έγινε στην προεκλογική περίοδο για το μεγάλο δημογραφικό πρόβλημα στην Ελλάδα. Η Ελλάδα χρειάζεται παιδιά και παιδεία !!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η μοναξιά του Χριστού κατά την Εβδομάδα των παθών – Μητρ. Αντωνίου (Bloom) του Σουρόζ.

Σήμερα ο Χριστός εισέρχεται στο μονοπάτι της οδύνης Του αλλά και της φοβερής εκείνης μοναξιάς που θα τον περιβάλλει καθ’ όλη την...