Ενημέρωση για νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες σε εκπροσώπους της Ιεράς Συνόδου

Με τον μητροπολίτη Πειραιώς, Σεραφείμ, συναντήθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος, με φόντο τις νέες ταυτότητες. Στη μεταξύ τους συζήτηση συμμετείχε μέσω τηλεδιάσκεψης και ο μητροπολίτης Σερρών, Θεολόγος.

Οι δύο μητροπολίτες, εκπροσωπώντας τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, ζήτησαν διευκρινήσεις για τις νέες ταυτότητες, οι οποίες θα ανακοινωθούν στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, τον Σεπτέμβριο.

Όπως τόνισε, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Μηταράκης «Είχα την τιμή να συναντηθώ με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ και να συνομιλήσουμε μέσω τηλεδιάσκεψης και με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σερρών κ. Θεολόγο, οι οποίοι, εκπροσωπώντας τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, ζήτησαν διευκρινήσεις για τις νέες ταυτότητες

Μαζί με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο, Λάζαρο Μαυρόπουλο τους ενημερώσαμε αναλυτικά, διαβεβαιώνοντάς τους πως τα νέα έγγραφα ταυτοπροσωπίας δεν περιέχουν κανένα δεδομένο που θέτει σε κίνδυνο την ελευθερία των Ελλήνων πολιτών ή προσβάλουν, καθ' οιονδήποτε τρόπο, την Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναστάσιμη χαρά από τον τάφο του Κυπριανού! - Συνέντευξη με τον π.Χριστόδουλο | Νεολαία ΝΙΚΗΣ

Αναστάσιμη χαρά από τον τάφο του Κυπριανού! - Συνέντευξη με τον π. Χριστόδουλο | Νεολαία ΝΙΚΗΣ Περιγραφή: Νεολαία ακούει; Πάμε να επενδύσουμ...