Το αδιαχώρητο στα αστυνομικά τμήματα για την έκδοση νέων ταυτοτήτων – Ξενυχτούν απ' έξω


Μεγάλες ουρές σχηματίζονται καθημερινά έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, από δεκάδες κόσμου που αιτούνται την έκδοση ταυτοτήτων.Το ίδιο και στα περισσότερα αστυνομικά τμήματα της χώρας. Στην Θεσσαλονίκη το αδιαχώρητο από τα ξημερώματα, στην Πάτρα οι Αστυνομικοί τους στέλνουν σε άλλες περιοχές καθώς οι ουρές είναι τεράστιες όπως στην Κ Αχαϊα !

Αναλυτικότερα, ιδιαίτερα εντύπωση προκάλεσε η προ ημερών εμφάνιση ενός πούλμαν σε αστυνομικό τμήμα της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, με δεκάδες καλόγριες να καταθέτουν αιτήσεις για την αντικατάσταση των παλαιού τύπου ταυτοτήτων τους, πριν την έλευση της ψηφιακής μορφής τους.
Οι ίδιοι, όπως αναφέρουν επιθυμούν να βγάλουν νέα ταυτότητα, προκειμένου να… γλυτώσουν τις νέες ψηφιακές ταυτότητες που θα εκδίδονται από τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Οι περισσότεροι θεωρούν πως στις νέου τύπου ταυτότητες θα υπάρχει… τσιπάκι που θα εντοπίζει ανά πάσα στιγμή τον κάτοχο της ταυτότητας. Για τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες είχε άλλωστε προειδοποιήσει ο Άγιος Παΐσιος ο οποίος έλεγε να κρατήσουμε τις παλιές και να μην δεχθούμε τις καινούργιες.

Όπως αναφέρουν και πολίτες που βρέθηκαν σήμερα έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, κάποιοι εξ αυτών ξενύχτησαν στην είσοδο, φτάνοντας στη…1 και στις 2 το πρωί, προκειμένου να προλάβουν την έκδοση ταυτότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναστάσιμη χαρά από τον τάφο του Κυπριανού! - Συνέντευξη με τον π.Χριστόδουλο | Νεολαία ΝΙΚΗΣ

Αναστάσιμη χαρά από τον τάφο του Κυπριανού! - Συνέντευξη με τον π. Χριστόδουλο | Νεολαία ΝΙΚΗΣ Περιγραφή: Νεολαία ακούει; Πάμε να επενδύσουμ...