Τι θα ήθελα να ακούσω απο την Ιερά Σύνοδο – Εκτός εκκλησίας βουλευτών που θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο




Τί θα ήθελα να ακούσω ως ένα απλό μέλος της Εκκλησίας, από την αυριανή έκτακτη Συνεδρία της Ιεράς Συνόδου, για το θέμα του Ψευτογάμου των Ομοφυλόφιλων:

1ο. Ένα Πατρικό εκ Καρδίας Κάλεσμα και μια Μεγάλη Αγκαλιά σε όλους αυτούς τους Πάσχοντες Συνανθρώπους μας από αυτά τα Παρά Φύση Βδελυκτά Πάθη, τα οποία υποβιβάζουν τον άνθρωπο σε κατάσταση χειρότερη και από τα ζώα.

Άμεση κοινητοποίηση όλων των Πνευματικών Πατέρων της Εκκλησίας, να αναζητήσουν, να βρουν και να θεραπεύσουν με την ΑγιοΠνευματική και ΑγιοΠατερική -Νηπτική- Θεραπευτική μέθοδο, τους Εγκλωβισμένους σε αυτά τα Καταίσχυντα Πάθη.

Η Πολιτεία δεν ζητά την Θεραπεία τους, ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ, αλλά και δεν την μπορεί χωρίς την Εκκλησία.

2ο. Προειδοποίηση- Συνοδική Απόφαση ΑΠΟΚΟΠΗΣ από την Εκκλησία του Χριστού, των Βουλευτών οι οποίοι Θα Ψηφίσουν αυτό το κατά παραγγελία από Διεφθαρμένα Παράκεντρα Εξουσίας Νομοσχέδιο. 
Το ίδιο να ισχύει και για όσους Βουλευτές ΑΠΕΧΟΥΝ από την Ψηφοφορία. 

Με την Ψήφο τους ή την Αποχή τους η πλέον Θεομίσητη κατά το Ευαγγέλιο Σοδομική Αμαρτία, εξαιτίας της οποίας εξαφανίστηκαν λαοί και έθνη, για πρώτη φορά Διαιωνίζεται, Πολλαπλασιάζεται, Διαφθείρει και Αποκτείνει Νομίμως.
Ούτε στα Σόδομα και τα Γόμορα δεν τόλμησαν να κάνουν αυτό το Πάθος τους Γάμο και Νόμο.

Εάν η Ιεραρχία δεν εξασκήσει τώρα την δοσμένη ΕΞΟΥΣΙΑ της από τον Ιδρυτή της Κύριον και Θεό ημών Ιησού Χριστό, πότε θα την εξασκήσει; 

Ποιός άλλος και Πώς θα διαφυλάξει την Νεολαία μας, αυτά τα Αθώα Πρόβατα τα οποία θα θεωρούν πλέον αυτή την άκρως αηδιαστική παρά φύση πράξη Φυσιολογική και Νόμιμη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η μοναξιά του Χριστού κατά την Εβδομάδα των παθών – Μητρ. Αντωνίου (Bloom) του Σουρόζ.

Σήμερα ο Χριστός εισέρχεται στο μονοπάτι της οδύνης Του αλλά και της φοβερής εκείνης μοναξιάς που θα τον περιβάλλει καθ’ όλη την...