Τι θα ψηφίσει η Υφυπουργός που δεν έχει αφήσει, στασίδι για στασίδι, στην εκκλησία ;


Μεγάλος προβληματισμός επικρατεί μεταξύ του ποιμνίου στην Αχαΐα για την στάση που θα κρατήσει η βουλευτής του νομού και Υφυπουργός μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου  στην ψηφοφορία για το νομοσχέδιο για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια. 

Πληροφορίες λένε ότι θα υπερψηφίσει το νομοσχέδιο για τον «γάμο» των λεσβιών και των αρσενοκοιτών, θέτοντας τον εαυτό της στο στρατόπεδο των διωκτών του Ιερού Ευαγγελίου. Στην καλύτερη περίπτωση θα απέχει όπως ο Πόντιος Πιλάτος "νίπτει τας χείρας του" Εάν προχωρήσει και το κάνει, θα της επιτρέπουν οι Μητροπολίτες Καλαβρύτων και Πατρών να εισέρχεται στους Ναούς και να κοροϊδεύει τον κόσμο; Η θέση της Υφυπουργού θέλει θυσίες για κρατηθεί άλλωστε.

Η Υφυπουργός Χριστίνα Αλεξοπούλου όπως δείχνει ή θέλει να δείχνει, είναι άνθρωπος της εκκλησίας καθώς την βλέπουμε συχνά πυκνά μέσα σε εκκλησίες σε μεγάλες τοπικές εορτές και λιτανείες, να είναι στην πρώτη γραμμή δίπλα στον Μητροπολίτη και να μην χάνει την ευκαιρία να βγάζει φωτογραφίες και να έχει θερμούς εναγκαλισμούς με ιερείς και μοναχές. Το μεγάλο ερώτημα είναι σε περίπτωση που ψηφίσει το νομοσχέδιο και την επομένη ξαναβρεθεί σε κάποιο ναό, τι αντιδράσεις θα υπάρξουν από το ποίμνιο της Μητρόπολης που δεν τρώει κουτόχορτο.

 Είδη υπάρχουν σχόλια του τύπου :

 – "Πάρτε θέση δημόσια για το ανώμαλο ΝΟΜΟΣΧΈΔΙΟ κ. Αλεξοπούλου, γιατί ως ψηφοφόροι, θέλουμε να γνωρίζουμε εάν υπάρχει περίπτωση να σας στηρίξουμε! 
Εκεί θα φανεί εάν είστε αληθινά Ορθόδοξη Χριστιανή ή αντιθέτως εργαλειοποιείτε την Πίστη κ τον Σεβασμιώτατο με φωτογραφίες από μοναχές , κληρικούς, τον Επίσκοπο Πατρών κ.α..
Άλλοι Υπουργοί κ Βουλευτές ήδη εξέφρασαν αρνητική θέση!
Εσείς κ. Αλεξοπούλου τι θα πράξετε?

– Κυρία Αλεξοπούλου για μια καρέκλα δεν αξίζει να προδώσετε την πίστη σας. Καταψηφίστε το νομοσχέδιο! 
Σε αντίθετη περίπτωση μην ανεβάζετε φωτογραφίες με ιερείς και καλόγριες, δεν τρώμε σανό.

– Κύρια Αλεξοπούλου εύχομαι ολόψυχα αφού σας βλέπω συνέχεια με ιερείς και μοναχούς να διαφυλάξετε την πίστη σας εκτός αν ή καρέκλα και ή θέση του υφυπουργού είναι πάνω από τά πιστεύω σας

– Δεν μπορείς να προσκυνάς τον Σταυρό που θυσιάστηκε ο Άγιος Ανδρέας, και εσύ να θυσιάζεις την πίστη σου για την καρέκλα.

Ήρθε η ώρα να «Ξεχωρίσει η ήρα, από το σιτάρι…» - ... Ίδωμεν !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η μοναξιά του Χριστού κατά την Εβδομάδα των παθών – Μητρ. Αντωνίου (Bloom) του Σουρόζ.

Σήμερα ο Χριστός εισέρχεται στο μονοπάτι της οδύνης Του αλλά και της φοβερής εκείνης μοναξιάς που θα τον περιβάλλει καθ’ όλη την...