Αστυνομικοί φυλούσαν όλο το βράδυ τον Άγιο Ανδρέα – Φόβοι για επιθέσεις σε εκκλησίες !!

Μέτρα ασφαλείας από την ΕΛ.ΑΣ. ολη τη νύχτα με αφορμή την σημερινή συγκέντρωση – προσευχή που διοργανωνει στον Ι.Ν. Αγ. ΑΝδρέου η Μητρόπολη Πατρών με αφορμή τον γάμο των ομοφυλων ζευγαριών. Περιπολικό “διανυκτέρευσε” στον Αγιο Ανδρέα, ενώ ήδη νεαροί έγραψα συνθήματα σε εκκλησίες της Πάτρας όπως στον Ι.Ν. Παντανάσσης.


"Ξενύχτησαν" στις εκκλησίες οι Αστυνομικοί! Φόβοι για επιθέσεις - Εγραψαν συνθήματα σε εκκλησίες - ΦΩΤΟ"Ξενύχτησαν" στις εκκλησίες οι Αστυνομικοί! Φόβοι για επιθέσεις - Εγραψαν συνθήματα σε εκκλησίες - ΦΩΤΟ

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η “ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ”

Συγκέντρωση και πορεία πραγματοποιούν αύριο ομάδες αναρχικών και μέλη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ στην Πάτρα ως απάντηση στην συγκέντρωση που διοργανώνει η Μητρόπολη Πατρών ενάντια στο νομοσχέδιο για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών. Οπως είναι αναμενόμενο τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. θα είναι δρακόντεια. Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου η Μητρόπολη Πατρών οργανώνει συγκέντρωση ενάντια στο νομοσχέδιο για το ομόφυλα ζευγάρια, για να προπαγανδίσει τις θέσεις της εκκλησίας για το γάμο και την οικογένεια.

Η συγκέντρωση αυτή έχει ανοιχτά ομοφοβικά και μισαλλόδοξα χαρακτηριστικά, συνεπής με τις βαθιά συντηριτικές, σεξιστικές και πατριαρχικές θέσεις της εκκλησίας.

Καλούμε σε συγκέντρωση – πορεία, στις 17:30, στο πάνω μέρος της Τριών Ναυάρχων, στα σκαλιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η μοναξιά του Χριστού κατά την Εβδομάδα των παθών – Μητρ. Αντωνίου (Bloom) του Σουρόζ.

Σήμερα ο Χριστός εισέρχεται στο μονοπάτι της οδύνης Του αλλά και της φοβερής εκείνης μοναξιάς που θα τον περιβάλλει καθ’ όλη την...