Ντροπή - Ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων υποδέχτηκε τον Δένδια που ψήφισε ΝΑΙ στον Αγίο Αθανάσιο.


Ούτε γάτα ούτε ζημιά. Κανονικά χθες ο Δένδιας στην εκκλησία του Αγίου Αθανασίου στα Ιωάννινα για την επέτειο της Απελευθέρωσης. Κανονικά τον υποδέχτηκε ο Μητροπολίτης Μάξιμος σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Μάλιστα καθότανε και μπροστά μπροστά.


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας (ΥΕΘΑ) Νίκος Δένδιας, εκπροσώπησε την Κυβέρνηση την, Τέταρτη 21 Φεβρουάριου 2024, στις εκδηλώσεις στα Ιωάννινα, για την 111η Επέτειο από την Απελευθέρωση της πόλης.

Ο κ. Δένδιας υποδέχθηκε την Α.Ε. την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αθανασίου, όπου και τελέστηκε δοξολογία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ιωαννίνων κ.κ. Μάξιμου

Χάσανε οι λέξεις το νόημά τους. Η ζωή μας έγινε ένα θέατρο. Κουφοί, τυφλοί, φιλόδοξοι τιποτάδες οδηγούν την Ελλάδα στο χείλος της καταστροφής.



Την Κατερίνα Σακελλαροπούλου την υποδέχθηκε ο δήμαρχος με τον σύλλογο χορού του Δήμου. Άνθρωποι του λαού χαχανίζουν δίπλα στην γυναίκα που χάρηκε με τον σοδομιτικό νόμο και είπε διαστροφικές βρωμίτσες στα μικρά παιδάκια του νηπιαγωγείου. Αυτοί είμαστε. Άθλιοι. Τιποτένιοι. Συνένοχοι.



Και ο Ιωαννίνων Μάξιμος, δίχως το φίμωτρο στο στόμα που είχε διατάξει παλαιότερα ο Καίσαρας να φοράει, εγκαινίασε και επισήμως διαφορετικό «ευαγγέλιο» με τους σοδομονομίτες σε περίοπτες θέσεις μέσα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου για την δοξολογία. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας δίπλα στον δεσποτικό θρόνο, πρωταγωνίστησαν στην θεατρική παράσταση / κοροϊδία Θεού και ανθρώπων.Με τους σοδομονομίτες μέσα στο Ναό ο Θεός ΔΕΝ δέχθηκε την δοξολογία. Την δέχθηκε ο διάβολος.

Μόλις διέπραξαν ένα μεγάλο έγκλημα, μία ανείπωτη αποστασία, αλλά στέκονται πάλι μέσα στο Ναό με την άδεια του ποιμένα Μητροπολίτη Μαξιμου σα να μην συμβαίνει τίποτα! 

Περαστικά μας......25η Μαρτίου η συνέχεια!!



Τας θύρας τας θύρας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Είσαι και Εσύ ένας νεκρός Λάζαρος και φίλος του Χριστού μας – Θες να σε Αναστήσει ;

Μακαριστός γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός Η Ανάσταση του Λαζάρου: το θαύμα Ο Λάζαρος, ο επονομαζόμενος Δίκαιος και Τετραήμερος, ήτα...