Μητσοτάκης: " Ένα παιδί μπορεί να μεγαλώνει ευτυχισμένο και με ομοφυλόφιλους γονείς

Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι η αγάπη”

Ο πρωθυπουργός τόνισε από το βήμα της Βουλής σήμερα ότι: “Σήμερα πια – και αυτό δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, μας το είπαν όλοι οι επιστημονικοί φορείς – έχουμε αναμφισβήτητα εμπειρικά δεδομένα που υπερβαίνουν τις υποκειμενικές μας πεποιθήσεις.

Ξέρουμε ότι ευτυχισμένα παιδιά μπορούν να μεγαλώνουν και με γονείς του ιδίου φύλου. Καθώς η φύση και όχι εκείνοι όρισε το σεξουαλικό τους προσανατολισμό και εφόσον περιβάλλονται με την ίδια αγάπη με την πυρηνική οικογένεια.” 

Ο κ. Μητσοτάκης επομένως υπογράμμισε ότι: “Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι η αγάπη. Η στοργή. Όχι η μορφή της οικογένειας, που αλλάζει”. Και πρόσθεσε: “Έλεγε η μακαρίτισσα η μητέρα μου ότι κανείς δεν πέθανε από πολύ αγάπη.

Υπενθύμισε άλλωστε ότι και σήμερα υπάρχουν μονογονεϊκές οικογένειες, είτε λόγω θανάτου είτε λόγω διαζυγίου. “Θυμάστε πριν από 30 χρόνια όταν χώριζαν οι γονείς την προκατάληψη που αντιμετώπιζαν όλοι το παιδί;”, σημείωσε με νόημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η μοναξιά του Χριστού κατά την Εβδομάδα των παθών – Μητρ. Αντωνίου (Bloom) του Σουρόζ.

Σήμερα ο Χριστός εισέρχεται στο μονοπάτι της οδύνης Του αλλά και της φοβερής εκείνης μοναξιάς που θα τον περιβάλλει καθ’ όλη την...