Οργή στο ΠΑΣΟΚ για τον Μητροπολίτη Κερκύρας – Τους ενόχλησε και τους πονάει ( Ξυδάκι )


Με οργισμένο τρόπο απαντά το ΠΑΣΟΚ στην απόφαση της Μητρόπολης Κέρκυρας να θέσει εκτός εκκλησίας τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρη Μπιάγκη, καθώς και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Αυλωνίτη.

Στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για «απολύτως απαράδεκτη και καταδικαστέα» απόφαση προσθέτοντας πως «η πολιτεία έχει απαρέγκλιτο καθήκον την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ανεξαιρέτως και τη νομοθετική διασφάλιση της ισότητας όλων των πολιτών

«Ενέργειες, που επενδύουν σε διαχωρισμούς με μικροκομματικές σκοπιμότητες και στοχοποιούν βουλευτές για την εκτέλεση των νομοθετικών τους καθηκόντων σύμφωνα με το Σύνταγμα, προφανώς και δεν συνάδουν με τον ρόλο της εκκλησίας».

Η απόφαση της Μητρόπολης Κέρκυρας έγινε γνωστή την Τρίτη 5 Μαρτίου 2024 οπότε πραγματοποιήθηκε η Γενική Ιερατική σύναξη υπό την προεδρία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκταρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Είσαι και Εσύ ένας νεκρός Λάζαρος και φίλος του Χριστού μας – Θες να σε Αναστήσει ;

Μακαριστός γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός Η Ανάσταση του Λαζάρου: το θαύμα Ο Λάζαρος, ο επονομαζόμενος Δίκαιος και Τετραήμερος, ήτα...