Συγχαρητήρια επιστολή του πατριάρχη Μόσχας για την επανεκλογή Πούτιν στην Ρωσία

Συγχαρητήρια από τον Παναγιώτατο Πατριάρχη Κύριλλο V.V. Στον Πούτιν με τη νίκη του στις εκλογές του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας

Ο Παναγιώτατος Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών Κύριλλος συνεχάρη τον V.V. Πούτιν με τη νίκη του στις εκλογές του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Εξοχότατε Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν, Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας

Εξοχότατε, αγαπητέ Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς!

Παρακαλώ δεχθείτε τα θερμά μου συγχαρητήρια για την πειστική νίκη που κερδίσατε κατά τις πρόσφατες εκλογές για τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Βλέποντας τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της ακούραστης πολυετούς εργασίας σας προς όφελος της Πατρίδος, ο λαός της χώρας μας εξέφρασε για άλλη μια φορά την εμπιστοσύνη του σε εσάς και στήριξε συντριπτικά την υποψηφιότητά σας.

Η μακραίωνη ιστορία της Ρωσίας μαρτυρεί την τεράστια ευθύνη που φέρει ο αρχηγός του κράτους όταν ασκεί τις εξουσίες του, όταν παίρνει διάφορες και μερικές φορές μοιραίες αποφάσεις, γιατί όχι μόνο το παρόν και το μέλλον της χώρας, αλλά και η διατήρηση της η πραγματική του κυριαρχία εξαρτάται από την εφαρμογή τους.

Είμαι πεπεισμένος ότι με την εκλογή σας, οι συμπολίτες μου εναποθέτουν τις ελπίδες τους στην περαιτέρω ενίσχυση της ισχύος του ρωσικού κράτους, στην κοινή δημιουργική εργασία και νέα επιτεύγματα, σε μια ειρηνική και ευημερούσα ζωή.

Είναι ευχάριστο να συνειδητοποιούμε ότι τα τελευταία χρόνια έχουν αναπτυχθεί εποικοδομητικές σχέσεις μεταξύ των κυβερνητικών οργάνων και της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, με στόχο την εγκαθίδρυση παραδοσιακών ηθικών αξιών στην κοινωνία, την πνευματική διαφώτιση και την πατριωτική διαπαιδαγώγηση της νεολαίας και τη διατήρηση του πλούσιου ιστορικού και πολιτιστικού Κληρονομία. Ελπίζω ότι με την υποστήριξή σας η συνεργασία μας θα συνεχίσει να αναπτύσσεται, φέρνοντας καλά αποτελέσματα.

Σας εύχομαι ισχυρή ψυχική και σωματική δύναμη, τη γενναιόδωρη βοήθεια του Θεού και ευλογημένη επιτυχία στο μελλοντικό σας έργο στην υψηλή και υπεύθυνη θέση του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Με βαθύ και ειλικρινή σεβασμό,

+ΚΥΡΙΛΛΟΣ, ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Είσαι και Εσύ ένας νεκρός Λάζαρος και φίλος του Χριστού μας – Θες να σε Αναστήσει ;

Μακαριστός γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός Η Ανάσταση του Λαζάρου: το θαύμα Ο Λάζαρος, ο επονομαζόμενος Δίκαιος και Τετραήμερος, ήτα...