Η Ι.Μ Παναγίας Βαρνάκοβας σας περιμένει – 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ θυρανοίξια του Καθολικού Ναού



14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ -  θυρανοίξια του Καθολικού Ναού της Ιεράς Μονής Παναγίας Βαρνάκοβας!

Όταν η Γερόντισσα Θεοδοσία και η  αδελφότητα ξεκίνησαν αυτό το εγχείρημα, όλοι κατενθουσιαστήκαμε, μα μέσα μας είχαμε και μια ανησυχία:
"Θα τελειώσει;"
"Πώς θα τα καταφέρουν μόνες τους;"
Μόνες τους λοιπόν, χωρίς την στήριξη φορέων, παρά μόνο με την στήριξη του απλού, μα τόσο πιστού κόσμου, ένα εγχείρημα, μία επιθυμία, μία  προσευχή...γίνεται πραγματικότητα!
Με προσωπικές θυσίες, που δεν θα μάθουμε ποτέ, πίστη και προσευχή, και με πολλή σεβασμό και ταπείνωση προς την Μάνα Παναγιά μας.

Την  Τετάρτη,14 Αυγούστου, στις 19:30 στον Πανηγυρικό Εσπερινό, η Γερόντισσα  Θεοδοσία και η αδελφότητα, καλεί όλους τους πιστούς στα θυρανοίξια του Καθολικού Ναού της Ιεράς Μονής Παναγίας Βαρνάκοβας!
Πρώτη  φορά θα αντικρίσουμε το Καθολικό χωρίς μεταλλικές αντιρριδες,που  ευτυχώς είχε τοποθετήσει η Γερόντισσα με ίδιους πόρους!
Πρώτη φορά θα  λειτουργήσει το Καθολικό σε όλο του το μεγαλείο!
Και ήρθε η ώρα να απαντηθούν οι ερωτήσεις:

"Ναι, θα τελειώσει!"

"Δεν είναι μόνες τους! Έχουν την Παναγιά μαζί τους! Την "αφεντικιά" που λέει και η γλυκιά μας Γερόντισσα με περίσσεια ταπείνωση!"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΒ Βασιλόπουλος – 25 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια του καταστήματος στο Άγιον Όρος !!

Μετά από πολλές αντιδράσεις της Ι. Κοινότητας, η ΑΒ-ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ κατάφερε να εξασφαλίσει άδεια λειτουργίας υποκαταστήματος στις ...