ΑΒ Βασιλόπουλος – 25 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια του καταστήματος στο Άγιον Όρος !!



Μετά από πολλές αντιδράσεις της Ι. Κοινότητας, η ΑΒ-ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ κατάφερε να εξασφαλίσει άδεια λειτουργίας υποκαταστήματος στις Καρυές. Το κατάστημα ανακοινώθηκε ότι ανοίγει στις 25 Σεπτεμβρίου.

Η Ιερά Κοινότητα αρνήθηκε επανειλημμένα να δώσει άδεια λειτουργίας σούπερ μάρκετ στο Άγιον Όρος στην πολυεθνική ΑΒ-ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ.

Πρόσφατα ζήτησαν και πήραν άδεια λειτουργίας καταστήματος τροφίμων στο κτίριο Σαμαράδικο της Μονής Μεγίστης Λαύρας στις Καρυές οι κύριοι Αλέξανδρος Κεσαπίδης από την Θεσσαλονίκη και Στυλιανός Ζαρμπάνης από τη Σάμο με την εταιρία ΑΘΩΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ, όπως όλοι οι καταστηματάρχες στις Καρυές. Μετά έγινε γνωστό ότι οι παραπάνω κύριοι, που είναι φίλοι και συνεργάτες της νέας Εσφιγμένου, υπέγραψαν συμφωνία με την ΑΒ-ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ για λειτουργία υποκαταστήματος (franchise). Να σημειωθεί ότι το όλο εγχείρημα επιβλέπει και συντονίζει ο αντιπρόσωπος της Εσφιγμένου Γαβριήλ.

Μένει να φανεί για ποιό λόγο η πολυεθνική ολλανδική εταιρεία Ahold Delhaize, στην οποία ανήκει η ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ανοίγει σούπερ μάρκετ στις Καρυές του Αγίου Όρους με τόσο μεγάλο λειτουργικό κόστος (ενοίκιο, προσωπικό, ηλεκτρικό ρεύμα με γεννήτριες κλπ.) και με τιμές προϊόντων που έχουν διατίμηση από την Ιερά Επιστασία.

Οι Αγιορείτες και κυρίως οι κάτοικοι των Καρυών καλούνται να αντιδράσουν στα δόλια σχέδια των πολυεθνικών, για να μη γίνει θύμα της εκκοσμίκευσης το Άγιον Όρος, με την αποχή τους από το νέο υποκατάστημα.


Τας θύρας τας θύρας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΒ Βασιλόπουλος – 25 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια του καταστήματος στο Άγιον Όρος !!

Μετά από πολλές αντιδράσεις της Ι. Κοινότητας, η ΑΒ-ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ κατάφερε να εξασφαλίσει άδεια λειτουργίας υποκαταστήματος στις ...