Πάτρα : Ηλικιωμένη περίμενε να ακούσει το Χριστός Ανέστη και μετά εκοιμήθη εν Κυρίω


Μια συγκινητική ιστορία έρχεται στο φώς μέσα από όσα αποκάλυψε η Πρόεδρος του Άσυλου Ανιάτων στην Πάτρα κ. Γωγώ Καραλή.

Σύμφωνε με όσα δήλωσε το πρωί στον Max Fm και στην εκπομπή του Γιάννη Γεωργόπουλου «Πράσινο, κόκκινο σε γαλάζιο φόντο» η κ. Καραλή μία ηλικιωμένη τρόφιμος άφησε την τελευταία της πνοή αμέσως μόλις ο ιερέας έψαλλε το Χριστός Ανέστη.

Αμέσως μετά την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία που εψάλλει στο Άσυλο το πρωΐ της Κυριακής ο ιερέας μετέβη στα δωμάτια για να κοινωνήσει τους τροφίμους του Ασύλου και να ψάλουν μαζί το Χριστός Ανέστη και να τους δώσει την λαμπάδα.

Κάποια στιγμή σύμφωνα με την κα. Καραλή ο ιερέας μπήκε στο δωμάτιο της ηλικιωμένης και αφού έψαλλε μαζί της το Χριστός Ανέστη και η γυναίκα με όση δύναμη είχε προσκύνησε την εικόνα της Αναστάσεως .

Έπειτα ο ιερέας ξεκίνησε να φύγει και πριν προλάβει να φτάσει στην πόρτα η ηλικιωμένη κατέληξε.

Η κα. Καραλή αποκάλυψε μια συγκλονιστική λεπτομέρεια του περιστατικού καθώς ο ιερέας μαζί με τους ψάλτες, από τον 1ο όροφο , αντί να ανέβουν στον 2ο για να συνεχίσουν την επίσκεψη του στα δωμάτια, αυτοί πήγαν κατευθείαν στον 3ο και μπήκαν πρώτα στο δωμάτιο της ηλικιωμένης η οποία λίγα λεπτά αργότερα έφυγε από την ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

37 Μοναστήρια κλείνουν τις πύλες για την Κυβέρνηση και όσους ψήφισαν ή δεν καταψήφισαν τον “Γάμο” των Ομοφυλόφιλων

Πέντε μεγάλες Ιερές Μονές του Αγίου Όρους και 32 ακόμη Μοναστήρια της Ελλάδας ,  κλείνουν  πύλες στην Κυβέρνηση και όσους Βουλευτές ψήφισαν ...