Γιατί Άγιορείτες πατέρες ; Γιατί ;


Δεν είναι συμπεριφορά αυτή Αγιορειτών. Έβγαλαν την Εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστί» απ’ το Άγιον Όρος σε προεκλογική περίοδο και πήραν σβάρνα τα πολιτικά γραφεία των αθέων διαφθορέων της Ελληνικής κοινωνίας για να κάνουν συμφωνίες. Με ΦΡΙΚΗ διαβάζουμε την ανακοίνωση του ΕΧΘΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΣΥΡΙΖΑ:

«ο Πρωτεπιστάτης Γέροντας Χριστοφόρος Ιβηρίτης ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το έργο που έγινε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στο Άγιο Όρος, τον προσκάλεσε να επισκεφθεί την Ιερά Κοινότητα το συντομότερο δυνατόν και αναφέρθηκε στο έργο των μονών και των ζητημάτων που τις απασχολούν».

Πρέπει να έγινε κάποιο λάθος! Οι διάκονοι της Παναγίας ευχαρίστησαν τους φιλοσοδομίτες «για το έργο που έγινε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στο Άγιο Όρος»;

Το «ζύγισαν» καλά «το έργο» να δούνε πόσο στοίχισε στον Ελληνικό λαό;

Δεν είναι δυνατόν οι Προδότες της Μακεδονίας, αντίχριστοι ανθέλληνες να δέχθηκαν ευχαριστήρια επίσκεψη από την Ιερά Επιστασία και πρόσκληση στο Άγιον Όρος. Τι σας έκανε ο Μαρτίνος πατέρες; Τί σας έβαλε στο κεφάλι και γίνατε έτσι; Τι σας κάνανε τα κονδύλια και οι επιδοτήσεις; Ιερά Επιστασία είστε εσείς ή μήπως Ανίερη Αποστασία;

Και σα να μην έφτανε αυτό επισκέφθηκαν και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, που συζεί με τον φίλο της και έκανε μάθημα σε μικρά παιδιά για το «διεμφυλικό» καρτούν γουίνι δε που!

Και τί της είπαν; Μήπως της είπαν ότι θα έπρεπε να είχε ξηλωθεί από αυτήν την θέση διότι διαφθείρει με το παράδειγμά της μικρούς και μεγάλους; Όχι. Την ενημέρωσανλέει το σχετικό δημοσίευμα, για θέματα που αφορούν την Αθωνική Πολιτεία!

Κι εμείς νομίζαμε ότι την Αθωνική Πολιτεία την αφορούσαν πνευματικά θέματα. Τώρα απ’ ότι φαίνεται τα θέματα που την αφορούν λύνονται στις εξόδους και στα τραπεζώματα με τους άθεους διαφθορείς της Πατρίδος.

Σύ, Κύριε, φυλάξαις ἡμᾶς καί διατηρήσαις ἡμᾶς ἀπό τῆς γενεᾶς ταύτης…


Τας θύρας τας θύρας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η μοναξιά του Χριστού κατά την Εβδομάδα των παθών – Μητρ. Αντωνίου (Bloom) του Σουρόζ.

Σήμερα ο Χριστός εισέρχεται στο μονοπάτι της οδύνης Του αλλά και της φοβερής εκείνης μοναξιάς που θα τον περιβάλλει καθ’ όλη την...