Απίστευτες εικόνες με τον Μητροπολίτη Περιστερίου χθες βράδυ, του φώναζαν «Ανάξιος»

Με σύνθημα θέλουμε τον Εσταυρωμένο πίσω ξανά από την Αγία τράπεζα πιστοί περίμεναν τον Μητροπολίτη Περιστερίου χθες βράδυ στην εκκλησία του Αγίου Αντωνίου κατά τον εσπερινό. 


Ο λαός ξεσηκώθηκε και δεν αναπαύθηκε από τις θεολογικές εξηγήσεις και τα επιχειρήματα που κατέθεσε ο Μητροπολίτης. Μάλιστα στον διάλογο που έγινε σε ανοικτή συγκέντρωση, απαίτησαν να επανέλθουν οι Σταυροί στις θέσεις τους και ο Μητροπολίτης για να μην σκανδαλίσει το λαό περισσότερο δεσμεύτηκε ότι θα το κάνει. Μετά από παρέλευση σχεδόν ενός έτους δεν τήρησε την υπόσχεσή του και σήμερα έξω από τον εορτάζοντα ναό του Αγίου Αντωνίο τον περίμενε μια άσχημη έκπληξη: συγκεντρωμένο πλήθος 40 ατόμων σχεδόν έξαλλο, του ζήτησε το λόγο γιατί δεν έβαλε τον Εσταυρωμένο στη θέση που ήταν. 

Ο Μητροπολίτης προσπάθησε να τους ηρεμήσει μετα από έντονο διάλογο και αντιπαράθεση που είχαν πριν ξεκινήσει ο εσπερινός και τους έδωσε μάλιστα ημερομηνία με νέα συνάντηση στο ναό του Αγίου Ιεροθέου για τις 28 Ιανουαρίου για να μιλήσουν εκ νέου για το Θέμα. Όμως μετά το Τέλος του Πανηγυρικού εσπερινού «Ενεπλάκησαν» με τον Μητροπολίτη τον περιμέναν να βγει Τον φυγάδευσαν άρον άρον. Ο κόσμος φώναζε ΑΝΑΞΙΟΣ ! (ΒΙΝΤΕΟ)



Πηγή : Τας θύρας τας Θύρας.



4 σχόλια:

  1. Μπράβο στους περιστεριωτες...ηταν κάτι παραπάνω από 40, αγαπητή πηγη...ο Θεός να βάλει το χέρι Του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα δεν ελέγχεται το ποιόν των Μητροπολιτών που ενθρονίζονται???
    Με το πρώτο ...." ΑΝΑΞΙΟΣ" αν υπήρχε φιλότιμο,θα έπρεπε να ζητήσει απαλλαγή των καθηκόντων του....
    Αχ...πολύπαθη Ορθοδοξία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο τους.
    Επιτέλους αντίδραση
    Δεν καταλαβαίνει ο τραγουδάς,άλλη γλώσσα!
    Ντροπή του!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η μοναξιά του Χριστού κατά την Εβδομάδα των παθών – Μητρ. Αντωνίου (Bloom) του Σουρόζ.

Σήμερα ο Χριστός εισέρχεται στο μονοπάτι της οδύνης Του αλλά και της φοβερής εκείνης μοναξιάς που θα τον περιβάλλει καθ’ όλη την...