Αρχηγός ΓΕΕΘΑ – Προσκύνημα στον Ταξιάρχη Μανταμάδου στην Λέσβο ( πατρίς θρησκεία οικογένεια )


Η επίσκεψη του Αρχηγού είχε προγραμματισθεί αρχικά για την Πρωτοχρονιά λόγω του πένθους όμως στις ένοπλες δυνάμεις μετατέθηκε για την Τετάρτη. Έγινε ανταλλαγή ευχών για τη νέα χρονιά στο προσωπικό και των τριών κλάδων των ενόπλων δυνάμεων στο Στρατόπεδο Μακρή ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην Κ/Φ (Κανονιοφόρος) «Πολεμιστής».

Σε δηλώσεις του στα Μέσα Ενημέρωσης ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ευχήθηκε στους κατοίκους των νησιών μας και σε όλους τους Έλληνες, καλή χρονιά με υγεία, ειρήνη και ηρεμία.

Όπως τόνισε ο ελληνικός στρατός είναι ο εγγυητής της εδαφικής ακεραιότητας και της ανεξαρτησίας  στην πατρίδα μας, όσο η κοινωνία μας ασχολείται  με τα ειρηνικά έργα και την ανάπτυξη.


Ο στρατηγός Γεώργιος Φλώρος, στη διάρκεια της σύντομης παραμονής του στη Λέσβο επισκέφθηκε και την Ιερά Μονή των Ταξιαρχών στο Μανταμάδο συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βέρρο.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η μοναξιά του Χριστού κατά την Εβδομάδα των παθών – Μητρ. Αντωνίου (Bloom) του Σουρόζ.

Σήμερα ο Χριστός εισέρχεται στο μονοπάτι της οδύνης Του αλλά και της φοβερής εκείνης μοναξιάς που θα τον περιβάλλει καθ’ όλη την...